Previous Next

MFC Ploiești debutează în Grupa B a Cupei LMF Prahova 2019!

                    Luni, 6 mai 2019, in cadrul etapei cu numarul 1 a Cupei LMF Prahova - Grupa B, Editia 2019, MFC Ploiesti intalneste Metalul Plopeni de la ora 20.40 pe terenul 1 al Bazei Sportive Kiru Sport din Ploiesti, acolo unde, de la ora 19.50 Ader Ploiesti intalneste Fan Courier in primul meci al Grupei A.

                     Meciul dintre MFC Ploiesti si Metalul Plopeni se anunta a fi unul spectaculos, care pune fata in fata doua echipe valoroase ale Campionatului de Minifotbal din Prahova, dar totodata, ocupantele locurilor 6 si 8 din Liga A de Minifotbal din Prahova spera la cucerirea trofeului . Cele doua echipe s-au intalnit in acest campionat, atat in tur cat si in retur. Daca in turul campionatului, MFC Ploiesti a invins cu scorul de 5-4, gratie golurilor marcate de Bogdan Anghel(x2), Cristian Arnautu, Eugen Rudaru si Gabriel Nastase, in retur, Metalul Plopeni s-a impus categoric, scor 4-0 in favoarea echipei lui Huza&Co.

                   Despre grupa din care fac parte si despre meciul cu Metalul Plopeni, antrenorul echipei noastre, Gabriel Georgescu a declarat: " Suntem constienti de importanta acestei competitii si suntem obligati sa pastram Cupa LMF Prahova in vitrina noastra, tocmai de aceea, baietii stiu clar ca obiectivul nostru in meciul cu Metalul Plopeni este unul clar : VICTORIE! Am intrat intr-o grupa accesibila, alaturi de Metalul Plopeni, ocupanta locului 8 si Valea Doftanei, ocupanta locului 7, insa, fiind o competitie a surprizelor este posibil orice! MFC Ploiesti vrea Cupa si anul acesta!"

0
0
0
s2sdefault