Previous Next

MFC Ploiesti "topește" Metalul Plopeni!

Luni, 6 mai 2019, MFC Ploiesti a întâlnit Metalul Plopeni intr-un meci care a contat pentru Etapa 1 a Grupei B din cadrul Cupei LMF Prahova 2019, acolo unde, MFC este deținătoarea trofeului! 

 

Pe o vreme ploioasă, MFC-ul pregatit de Gabriel Georgescu si Eugen Rudaru intra hotarata sa ia toate cele 3 puncte puse in joc, chiar daca acestia nu au avut un lot numeros. Dupa un start bun de partida, in care MFC-ul a dominat jocul ratand ocazii clare prin Danut Iancu, Cristian Stan, Alexandru Crăciun si Gabriel Nastase, cei care deschid scorul in minutul 17 sunt cei de la Plooeni, care, la a doua ocazie a meciului, Narcis Țanțaru il invinge pe Mihai Vanghele. Intrat in minutul 11, Alin Marcu restabilieste egalitatea si avea sa devina omul meciului. 

 

Intrati la cabine cu scorul de 1-1, galben-negrii pareau dezamăgiți de ocaziile numeroase pe care le-au ratat, insa discuția constructiva pe care au avut-o in pauza meciului se pare ca i-a montat pe acestia si au facut o repriză perfect, astfel ca, in minutul 22, Danut Iancu îndeplinește o simpla formalitate, aducandu-si echipa in avantaj, dupa o pasa venită din partea lui Alin Marcu. In minutul 30, acelasi Alin Marcu resuste sa dubleze avantajul echipei sale, iar in minutul 39 inchide tabela, la scorul de 4-1, ceea ce le da speranțe galben-negrilor pentru castigarea Grupei B.

0
0
0
s2sdefault