MFC Ploiești - Castigatoare a Cupei LMF Prahova 2019!

Luni, 3 iunie 2019, cocheta Baza Sportiva Kiru Sport Ploiești a fost asaltată de iubitorii minifotbalului, dar și de camerele personalului Videocontact, care au transmis live pe facebook si youtube, cu 4 camere si comentariu, finala Cupei LMF Prahova 2019, ce s-a disputat de la ora 20.30 intre castigatoarea campionatului, Chedra Tax si deținătoarea trofeului din 2018, MFC Ploiesti. 

 

In fata unui public destul de numeros, startul meciului a fost dat de cei doi cavaleri ai fluierului, Laurentiu Piciu si Bogdan Zahiu, acesta fiind totodată si startul spectacolului minifotbalistic, ce avea să se desfășoare pe parcursul celor 40 de minute. 

 

Antrenorul MFC-ului, Gabriel Georgescu a ales să înceapă aceasta partida cu un prim 6 destul de usor de ghicit, format din: Mihai Vanghele, Gabriel Nastase, Alexandru Crăciun, Eugen Rudaru, Cristian Arnautu si Danut Iancu, dar surprinzand cu rezerve precum Șerban Mihai(portar), Florin Ghica, Bogdan Anghel, Alin Marcu, Adrian Ilie, Sebastian Miu. Meciul a început bine pentru MFC Ploiesti care părea să surprindă echipa campioană cu abordarea acestui joc, astfel ca, pe fondul unui joc bun si dupa 2 ocazii ale celor de la Chedra, MFC Ploiesti ataca in valuri, forțând deschiderea scorului, care vine in minutul 20, atunci cand Gabriel Nastase suteaza cu stângul de la 11 metri, mingea de viata ajunge la Alexandru Crăciun care își aduce echipa in avantaj, chiar înainte de fluierul final al primei reprize. 

 

In repriza a doua, Gabriel Georgescu si băieții lui au jucat în continuare cartea atacului, surprinzand inca o data echipa ros-negrilor. După 3 minute de la reluare reprize secunde, Adrian Ilie profită de o greșeală a portarului advers si ii pasează lui Danut Iancu, cel care dublează avantajul echipei sale, declansând bucuria in randul suporterilor MFC-ului. După alte câteva atacuri blocate extraordinar de apărarea formată din Gabriel Nastase, Alexandru Crăciun si Florin Ghica, cu aportul portarului Mihai Vanghele, Chedra Tax alege sa schimbe portarul si sa atace cu toti oamenii din teren, încercând să reducă din diferență, însă, Bogdan Anghel prinde un sut de zile mari din afara careului si il invinge pe "portarul " Fl. Pripu, ducând scorul la 3-0! În minutul 40, Andrei Ciobanu înscrie golul de onoare, închizând tabela, la scorul de 3-1. 

 

Imediat după fluierul de final, Gabriel Georgescu si băieții lui au facut "hora bucuriei" in teren, au fost premiați de organizatorul local al competiției, Răzvan Dincuta si s-au fotografiat cu trofeul castigat pentru al doilea an la rand! 

 

De mentionat, ca acest meci a fost câștigat în urma muncii, determinarii si sacrificiilor făcute de toți cei care au format echipa MFC Ploiesti in sezonul 2018-2019, aceștia fiind: Mihai Vanghele, Mihai Șerban, Alexandru Crăciun, Cristian Stan, Gabriel Nastase, Miu Sebastian, Florin Ghica, Ivan Irinel, Bogdan Anghel, Alin Marcu, Eugen Rudaru, Cristian Arnautu, Adrian Ilie, Vladut Badea, Danut Iancu și Gabriel Georgescu. 

 

Astfel, se încheie un nou sezon al Ligii de Minifotbal din Prahova, pe care galben-negrii il salvează o data cu mentinerea trofeului in vitrina MFC Ploiesti!

0
0
0
s2sdefault