MFC Ploiesti - START in sezonul 2019/2020!

Dupa o perioada de vacanta de aproximativ doua luni de zile, echipa MFC Ploiesti, este pregatita pentru debutul in Liga A de Minifotbal din Prahova, sezonul 2019-2020.

In toata aceasta perioada de vacanta, conducerea echipei a reusit atragerea unor noi parteneri de incredere, care vor pune umarul la buna desfasurare a activitatii in cadrul clubului de minifotbal, astfel, Duraziv Romania se ocupa de partea financiara in ceea ce priveste competitia, in timp ce, Tucano Coffee se ocupa de imagine echipei, oferind un rand de echipament marca Joma imprimat cu insemnele Tucano si MFC Ploiesti.

La nivelul lotului de jucatori, antrenorul Gabriel Georgescu s-a despartit de jucatorii Gabriel Nastase, Eugen Rudaru, Vlad Badea si Danut Iancu, care activeaza cu CS Blejoi in Liga 3, organizata de Federatia de Fotbal din Romania(FRF). La capitolul veniri, MFC Ploiesti si-a completat lotul cu jucatori experimentati precum Roberto Alecsandru, Dumitrascu Gabriel si Michel Jipa, urmand ca lotul echipei noastre sa fie definitivat in urmatoarele 2 saptamani, la echipa fiind asteptati inca doi jucatori.

 

Lotul de jucatori pentru sezonul 2019-2020

 

PORTARI

12. Mihai Daniel VANGHELE

77. Mihai Marian SERBAN

FUNDASI

18. Sebastian MIU

28. Irinel IVAN

24. Florin GHICA

4. Cristian STAN

16. Alexandru CRACIUN

30. Roberto ALECSANDRU

MIJLOCASI

27. Bogdan ANGHEL

10. Cristian ARNAUTU

13. Alin MARCU

7.Gabriel DUMITRASCU

ATACANTI

19. Adrian ILIE

23. Michel JIPA

 

STAFF TEHNIC

Presedinte  : Irinel Ivan

Antrenor Principal : Gabriel Georgescu

Antrenor Secund : Cristian Arnautu

Antrenor cu portarii: Mihai Serban

0
0
0
s2sdefault