3 din 3 pentru MFC Ploiesti!

Miercuri, 18 septembrie 2019, în cadrul etapei cu numarul 3 al Ligii A de Minifotbal din Prahova, sezonul 2019-2020, MFC Ploiesti a câștigat împotriva celor de la Top Valea Doftanei cu scorul de 7-3,în urma unui joc dominat în totalitate de echipa pregătită de Gabriel Georgescu. 

 

Asa cum ne-a obișnuit în acest campionat, galben-negrii deschis scorul în minutul 5 prin. După doar 2 minute de la deschiderea scorului, MFC Ploiesti își dublează avantajul prin Alexandru Crăciun. In minutul 16, Top Valea Doftanei reduce din diferenta prin Matei Marian si dădea seme ca repriza secundă va fi una grea pentru Jipa&Co. 

 

In mitanul secund, Cristea Razvan(Top Valea Doftanei) înscrie în urma unei nesincronizări in apărarea noastră, însă, în minutul 26, MFC Ploiesti înscrie iar. La doar un minut distanță, Valea Doftanei reduce din diferenta, însă golgheterul echipei, Alin Marcu își face datoria și de aceasta data, reusind sa il învingă pe portarul advers, în minutul 30, fiind urmat de Michel Jipa, intrat inaintea de pauza meciului, iar tabela s fost închisă de Alexandru Crăciun în minutul 40! 

 

Astfel, pentru MFC Ploiesti devine a treia victorie consecutivă, ajungând la borna 9 in clasanentul Ligii A, ocupand locul 2 la egalitate de puncte cu liderul Chedra Tax, urmând ca săptămâna viitoare cele doua echipe să se întâlnească în derby-ul etapei 4!

0
0
0
s2sdefault