Previous Next

MFC Ploiesti învinsă categoric de Chedra Tax!

Meciul etapei cu numarul 4 al Ligii A de Minifotbal din Prahova, care a pus fata in fata cele mai importante echipe din minifotbalul prahovean, MFC Ploiesti- Câștigătoare a Cupei LMF Prahova și Chedra Tax - Câștigătoare Ligii A, însă un meci în care galben- negrii nu s-au ridicat la așteptările susținătorilor, fiind învinși cu un scor drastic de 7-1! 

 

Un meci cu un debut încrîncenat, în care ambele echipe au ieșit la joc, însă, cei care au avut câștig de cauză prima data au fost cei de la Chedra Tax, care la capătul unui triunghi de lase, Andrei Ciobanu il invinge pe Vanghele, în minutul 7. După 8 minute de joc, același Vanghele il invinge pe tânărul portar advers, Narcis Nedelcu, cel care a iesit pe sub mingea bine plasată de portarul nostru. In minutul 17, Condrea Georgia speculează o greșeală a lui Eugen Rudaru in aparerea noastră, care practic "rupe" meciul, deoarece, ceea ce a urmat a fost greu de imaginat. Același Condrea înscrie în minutul 18, iar in minutul 20, Andrei Ciobanu realizeaza "dubla", stabilind scorul pauzei 4-1. 

 

Repriza a doua, deși s-a încercat să se arate alta fata a jocului, tot cei de la Chedra Tax au reușit să înscrie prin Nițescu Mihai în minutul 34, după o serie de ratării ale lui Eugen Rudaru, Danut Iancu, Cristian Arnautu si Roberto Alecsandru . In minutul 38, Chedra Tax înscrie din nou prin Gavrilă Cristian, iar scorul de 7-1 este stabilit in minutul 40 de veteranul Daniel Chirita. 

 

După acest meci, MFC Ploiesti rămâne pe locul 2 la 3 puncte distanță față de Chedra Tax, liderul Ligii A de Minifotbal din Prahova.

0
0
0
s2sdefault