Previous Next

Învinși de propriile greșeli!

In cadrul etapei cu numarul 5 al Ligii A de Minifotbal din Prahova, MFC Ploiesti a întâlnit, miercuri seară, 2 octombrie 2019, de la ora 21.20 pe terenul 1 al Bazei Sportive Kiru Sport Ploiești, una din echipele cu care se bate la podiumul Ligii A, Petrolul 95.

Cum meciurile dintre cele doua echipe au fost frumoase ca joc, victoriile fiind la limita mai mereu, asa s-a intamplat si de aceasta data, însă, câștig de cauză a avut experimentata echipă celor de la Petrolul 95, în dauna tinereții din lotul MFC-ului. Un meci început bine de galben-negrii lui Gabriel Georgescu, dar, chiar dacă a dominat începutul de meci, Petrolul 95 a deschis scorul în minutul 17 prin Carlos Fieraru. MFC Ploiesti a luptat pana in ultimul minut al primei reprize, atunci cand, Danut Iancu a egalat din lovitură liberă, stabilind scorul pauzei, 1-1.

Intrati in repriza a doua, mult mai hotarati, galben- negrii au forțat de multe ori, riscând si lăsând un singur fundas, fapt ce i-a pus pe cei de la Petrolul 95 pe contraatac, până în minutul 38, cand Cristian Nica înscrie cu noroc si aduce Petrolului 95 toate cele 3 puncte puse in joc.

După acest meci, MFC Ploiesti rămâne cu 9 puncte din 5 meciuri, păstrând totusi o diferenta de doar 3 puncte față de podiumul Ligii A, urmând ca săptămâna viitoare să întâlnească echipa celor de la Ader Ploiesti.

0
0
0
s2sdefault