Victorie clară pentru MFC Ploiești!

 

Joi, 14 noiembrie 2019, pe terenul 1 al Bazei Sportive Kiru Sport Ploiești, MFC Ploiesti a întâlnit nou-promovata MFC Ventus, intr-un meci care a contat pentru etapa cu numarul 11 al Ligii A de Minifotbal din Prahova.

 

Cu un debut de partida cu foarte mulți nervi in randul ambelor echipe, primele ocazii au inceput sa apara in minutul 7, atunci cand Cristian Balcu, atacantul celor de la Ventus l-a intins pe Mihai Vanghele vu un sut din afara careului. MFC Ploiesti incearca sa pună probleme adversarilor,insa rand pe rand, Craciun, Iancu, Marcu sau Iancu ratează cateva ocazii de a marca. Pe finalul primei reprize, din cauza celor 6 greseli, MFC Ventus rateaza penalty, iar repriza se incheie 0-0.

 

Daca prima repriza a fost dominata in mare parte de Ventus, repriza secundă a fost dominată in totalitate de galben-negrii pregatiti de Gabriel Georgescu. In urma discuțiilor purtante in pauza meciului, MFC Ploiesti a intrat mult mai hotarata si dornică sa ia toate cele 3 puncte puse in joc. In minutul 26, Alexandru Crăciun deschide scorul printr-un sut din afara careului, ceea ce ii face pe adversari sa iasa la joc, lăsând spatii mari in aparare, acolo unde, Alin Marcu a profitat in minutul 33 si a inscris cu stangul, din afara careului, urmat fiind de Danut Iancu, acesta indeplinind o simpla formalitate si stabilind scorul final 3-0 in favoarea echipei sale.

0
0
0
s2sdefault