MFC Ploiești- Fan Curier, in etapa 12!

 

 

MFC Ploiești întâlnește joi, 21 noiembrie 2019, pe terenul 1 al Bazei Sportive Kiru Sport Ploiești, echipa nou promovată Fan Curier, intr-un meci care va conta pentru etapa cu numarul 12 a Ligii A de Minifotbal din Prahova. 

 

MFC Ploiesti vine după o serie de 4 meciuri incheiate cu victorie, ceea ce i-a facut pe baietii pregătiți de Gabriel Georgescu sa se mentina in lupta pentru primul loc al Ligii A de Minifotbal din Prahova, având, in prezent doar 1 punct fața de liderul la zi, Petrolul 95. 

 

Fan Curier este o echipa nou-promovata care practică un fotbal frumos, punând probleme tuturor echipelor pe care le-a întâlnit până acum, in cele 11 meciuri disputate, in care a acumulat 10 puncte, avand 3 victorii, 1 egal si 7 înfrângeri. Echipa este pregatita de Dragos Dumitru, jucator care a îmbrăcat tricoul echipei noastre in anul 2016.

 

Se anunta un meci interesant intre cele două echipe, fiecare având un obiect impus, MFC Ploiesti- mentinerea pe primele locuri si Fan Curier- evitarea retrogradarii.

0
0
0
s2sdefault