MFC Ploiești incheie turul campionatului pe locul 3!

Joi, 28 noiembrie 019 pe terenul 1 al Bazei Sportive Kiru Sport Ploiești, MFC Ploiesti a intalnit, in cadrul ultimei etape a turului de campionat a Ligii A de Minifotbal din Prahova, lanterna roșie, Saavi Sport . 

 

Prima repriza a debutat cum nu se putea mai bine pentru galben-negrii lui Gabriel Georgescu, care au deschis scorul in minutul 4 prin golgheterul echipei, Alexandru Crăciun, la capatul unui contraatac fulger. După doar 2 minute de joc, MFC Ploiesti isi dublează avantajul prin Danut Iancu, acesta fiind urmat de Alin Marcu, in minutul 8, iar scorul pauzei fiind stabilit in minutul 17 atunci cand Danut Iancu a inscris cu calcâiul, gasit bine de pasa lui Eugen Rudaru, cel care a aratat o pofta de joc extraordinară. 

 

Repriza secundă ii găsește pe galben-negrii mult mai relaxati pana in momentul in care Sergiu Ivan înscrie pentru Saavi. Văzând reacția adversarilor de dupa pauză, antrenorul echipei noastre ii reintroduce in teren pe Alin Marcu si Eugen Rudaru, cei care inscriu in minutele 31 si 40, stabilind scorul final 6-1 si terminând astfel turul campionatului pe locul 3 al Ligii A cu 31 de puncte, la 1 punct de locul 2, Petrolul 95 si la 2 puncte de liderul Chedra Tax, acestia avand un meci mai putin.

 

Astfel, MFC Ploiești incheie turul de campionat cu  10victorii, 1 egal si 2 infrangeri, cu un golaveraj de 55 goluri marcate și 31 goluri primite, având cel mai bun parcurs in campionat de la înființare si pâna în prezent! 

 

Golgheterii MFC Ploiesti ❗

1. Alexandru Crăciun- 11goluri 

2. Alin Marcu- 11 goluri 

3. Danut Iancu- 10 goluri 

4. Michel Jipa - 6 goluri 

5. Cristian Arnautu- 5 goluri 

6. Eugen Rudaru -4 goluri 

7. Gabriel Năstase-3 goluri 

8. Gabriel Dumitrașcu-2 goluri 

9. Anghel Bogdan-1 gol 

10. Adrian Ilie- 1 gol

11. Mihai Vanghele- 1 gol 

 

Pentru MFC Ploiesti urmează meciul din etapa 14, prima etapa din retur, care se va desfășura joi, 5 decembrie 2019 🕣 20.40, 🆚️Clarf United !

0
0
0
s2sdefault