MFC Ploiești urcă pe locul 2!

 

 

Joi, 27 februarie 2020, pe terenul 1 al Bazei Sportive Kiru Sport Ploiești, MFC Ploiești a întâlnit echipa X Squad Sporting Aricești, intr-un meci care a contat pentru etapa cu numarul 15 a Ligii A de Minifotbal din Prahova. 

 

MFC Ploiești a debutat cu o victorie in primul joc oficial al anului 2020, scorul fiind 8-3, meci controlat in totalitate de galben-negrii lui Gabriel Georgescu. Bogdan Anghel deschide scorul in minutul 4 la capătul unei faze frumoase cu pase din prima. Eugen Rudaru dublează avantajul echipei sale in minutul 9, dupa un contra-atac fulger. In minutul 11, Vasile Cristian, folosit inca din primul minut de joc, înscrie pentru prima data pentru echipa noastra si duce scorul la 3-0. Pe fondul unei relalaxari a galben-negrilor, cei de la X Squad inscriu in minutul 15 si reduc din avantaj. Alin Marcu inscrie pentru echipa noastră in minutul 17, păstrând astfel o diferenta considerabilă si stabilind totodată scorul pauzei la 4-1. 

 

In repriza secundă, MFC Ploiești a intrat hotărâtă sa incheie meciul cat mai repede, inscriind in minutul 21 prin Năstase Gabriel, insa la faza inediat următoare Constantin Cătălin inscrie pentru X Squad. Crăciun Alexandru înscrie in minutul 23 cu un sut din afara careului, care il lasa fara reactie pe portarul advers. 3 minute mai târziu, Gabriel Nastase reuseste dubla, tot cu un sut din afara careului, lateral dreapta, acesta fiind urmat de Alin Marcu in minutul 27. Cei de la X Squad au inchis tabela in minutul 35 prin Dinu Cornel, la scorul de 8-3. 

 

După acest meci, MFC Ploiesti urca pe locul 2 al Ligii A de Minifotbal din Prahova, cu 34 de puncte, fiind la 8 puncte fata de locul 1, Chedra Tax.

0
0
0
s2sdefault