Previous Next

Victorie in primul meci oficial al anului!

                   Miercuri, 20 februarie 2019, de la ora 19.50, MFC Ploiesti a intalnit in cadrul etapei cu numarul 14 a Ligii A de Minifotbal din Prahova, ocupanta locului 10, Saavi  Sport intr-un meci care se anunta interesant din prisma faptului ca cele doua echipe au terminat la egalitate in turul campionatului,atunci cand scorul a fost 2-2, pentru MFC Ploiesti inscriind Cristian Stan si Florin Ghica.

                   Meciul a inceput bine pentru echipa pregatita de Gabriel Georgescu, care a reusit sa deschida scorul rapid prin Cristian Arnautu, scapat singur cu portarul advers, invingand-ul pe acesta cu un sut plasat. Dupa doar 4 minute, Saavi Sport restabileste egalitatea pe tabela, prefitand de o eroare a echipei noastre. In minutul 9, Alexandru Craciun inscrie la capatul unei faze luate pe cont propriu, reusind sa dribleze nu mai putin de 4 jucatori in cursa lui spre gol. Intrat in minutul 10 si debutant intr-un meci oficial pentru echipa noastra, Adrian Ilie inscrie la prima atingere de balon, indeplinind o simpla formalitate, acesta a afost urmat in minutul 18, de Vlad Badea, iar scorul pauzei a fost stabilit de acelasi Adrian Ilie care il invinge pe portarul adevrs cu calcaiul din fata portii. 

                   Intrati la pauza cu un avantaj de 5-1, galben-negrii au reusit sa inscrie din nou in minutul 25 prin Cristian Arnautu, care il invinge inca o data pe tanarul portar advers, fiind urmat de Gabriel Nastase care a inscris in urma unui sut de la 10 metri lateral dreapta, lansandu-si adversarul fara reactie.  Ultimil gol al echipei noastrea a fost inscris de Daniel Iancu, care a reusit sa sparga gheata intr-un final, dupa mai multe ratari consecutive,insa tabela a fost inchisa la scorul de 8-2, golul gazdelor fiind inscrie de Daniel Cristea.

                  In urma acestei victorii, MFC Ploiesti ajunge pe locul 6 cu 26 de puncte, iar in etapa urmatoare vor intalni nou-infiitnata Inter Ploiesti, fosta Vigafon, echipa ce il are in componenta sa pe Stroie Daniel, golgheterul Ligii A de Minifotbal, editia 2016-2017.

0
0
0
s2sdefault