Ce fac jucătorii echipei MFC Ploiești?

Ce fac jucătorii echipei MFC Ploiești in această "vacanță forțată"? #StauAcasă

In această seară, aducem in fața dumneavoastră un nou jucator important din cadrul echipei.

⚠️Episodul 8️⃣: De vorbă cu Gabriel Dumitrașcu 

1️⃣Salut, cum îți petreci timpul liber in această perioadă

🎤"Salut. Nu s-au schimbat foarte multe pentru mine, deoarce încă lucrez! Dar timpul liber pe care îl am acum îl petrec mai mult alaturi de familie, insă nu îmi neglijez pregătirea pentru reluarea competițiilor"

2️⃣Cum vezi situația actuală, cum crezi că va evolua aceasta și care sunt sfaturile tale pentru cititorii noștri in legătură cu acest subiect

🎤"In opinia mea, situația actuala este destul de dificila! Sper și cred in același timp ca nu se va mai înrăutăți deoarece observ ca lumea face ce este necesar pentru a opri răspândirea acestui virus, in momentele ca acestea, trebuie sa fim uniți sa trecem cu bine peste toată problema asta"

3️⃣Ce te-a convins sa te alături acestui proiect

🎤"N-am stat foarte mult pe gânduri când am primit oferta de a juca pentru MFC, eu jucând la o vecina de clasament in aceea perioada, pot sa zic ca stiam destul de bine echipa, știam ca este un grup bine organizat și puternic, totodata foarte apropiați unii de alții și asta m-a făcut sa aleg MFC"

4️⃣Ocupați, în prezent, locul 3 in Liga A, cum vezi această lupta la titlu cu Petrolul 95 si Chedra Tax? Crezi ca puteți duce lupta pana la capat

🎤"Este o lupta destul de grea, avem in fata doua echipe experimintate, dar am arătat pana acum ca și noi avem valoare și ca putem bate orice adversar! Trebuie sa ne jucam șansa in continuare și de ce nu la final de sezon sa terminam primii in clasament".

5️⃣Cum a fost debutul tau la MFC Ploiești? Cum te-au primit baietii din echipa si care era atmosfera in cadrul grupului

🎤"Debutul meu post sa spun ca a fost unul cum nu ma așteptăm, băieții m-au primit călduros și m-am integrat foarte repede in echipa și in plus am reușit sa și înscriu in acel meci, ceeea ce a făcut ca debutul meu sa fie unul foarte frumos"

6️⃣ Înainte sa ajungi la MFC, urmăreai stiri/informații despre echipă

🎤"Nu pot sa zic ca urmăream știrile, dar știam ca MFC este o echipa puternică deoarece știam ca este câștigătoarea ultimelor doua Cupe LMF și că este o echipa cu pretenții la castigarea campionatului".

7️⃣Probabil, unul din portarii noștri, Mihai Vanghele, a avut un cuvant de spus in alegerea făcută de tine, ce ti-a spus sa te motiveze in prestatiile tale de la debut pana in prezent

🎤"Da, cu siguranța el a avut un rol in venirea mea la MFC, m-a încurajat de la început, la fiecare meci, și nu doar pe mine, ci întreaga echipa o încurajează si da dovada ca este un căpitan exact cum avem nevoie"

8️⃣In această iarnă, s-au făcut două transferuri la echipa voastra, Vasile Cristian si Vali Florea, cum vezi aceste transferuri 

🎤"Sunt doua transferuri foarte bune, Vasile s-a văzut încă de la început ca este un golgheter de care aveam nevoie, mai ales ca l-am pierdut pe Danut Iancu pentru ca a suferit o accidentare, iar Vali este la fel un jucător bun, tânăr, de care aveam nevoie"

9️⃣Cupa si Campionatul sunt obiective pentru tine si MFC Ploiesti in acest an

🎤"Atât pentru mine cât și pentru MFC acestea sunt obiectivele, sper ca la final de competiție sa le putem îndeplini, deși in campionat ne este destul de dificil. Cupa trebuie sa fie principalul obiectiv deoarece trebuie sa menținem statutul echipei de castigatoare a cupei in ultimii 2 ani"

🔟Un mesaj pentru cititorii paginii noastre de facebook

🎤"Vreau sa le mulțumesc pentru toată susținerea pe care ne o oferă indiferent de rezultate și sper sa ne vedem cu bine după aceasta perioada dificilă"

 

⚠️Seria interviurilor continuă, insă de maine, de la ora 9.00, pagina noastră de facebook va premia următorii săi! Ține-ti aproape!! ⚠️

0
0
0
s2sdefault